Male grooming

 • Ervaringsdeskundige aan het woord: Barber

  Barbershop

  Bij Barber draait het allemaal om het barbiersvak en om klanten heerlijk te laten relaxen. Een lekker koud biertje, een glas whisky of een echt kopje koffie zijn deel van de service. Amsterdam is een geweldige stad, maar nogal druk en soms heb je gewoon een plek nodig waar je midden op de dag even op adem kunt komen. In onze scheersalon kun je achterover leunen en genieten van het feit dat je een man bent. We scheren, knippen, trimmen en doen gezichtsbehandelingen. Ik ben servicegericht en help mijn klanten graag echt te ontspannen. Ik was erg verbaasd te ontdekken dat je in Turkije op bijna iedere straathoek een barbier vindt. Dat is hier anders: hier zijn wij een van de weinige barbiers.  

 • Clean Shave - Tips en Tricks

  Cleanshaving Tips

  Zo zie je er het beste uit met een gladgeschoren gezicht! Ontdek hier hoe je het maximum uit je vers-geschoren looks haalt.

 • Cleanshave: feiten en cijfers

  Cleanshave: voorbeelden

  Het genot van een gladgeschoren gezicht

  Wie is er gladgeschoren?
  Robert Pattison, Daniel Craig, Orlando Bloom en Hugh Grant scheren hun gezicht glad. Datzelfde doen Superman, Spiderman en Batman. De boodschap is duidelijk: als je een superheld wilt zijn of gewoon aanbeden wilt worden, zorg dan dat je je gezichtshaar kwijtraakt.

 • De evolutie van het scheren

  L'évolution du rasage
 • Perfect glad scheerresultaat: gouden regels

  Perfect glad geschoren

  Het leven zit vol regeltjes. Stap niet op losliggende trottoirtegels. Verstoor nooit een wespennest. Eet niet iets uit de koelkast dat eruit ziet alsof het er ieder moment vanzelf uit kan komen wandelen. Die regels zijn er om je te beschermen. Hier zijn nog vijf van die regels. Volg ze als je niet de man wilt zijn die met stukjes wc-papier op zijn gezicht op zijn werk verschijnt.

 • Behind the Styleshaver: Manfred Nitsch

  Philips Styleshaver: het ontwerpproces

  Achter de schermen: hoe de Philips Styleshaver het daglicht gezien heeft

  De Philips Styleshaver is ongetwijfeld een van de populairste en veelzijdigste groomingapparaten voor mannen. Het is een scheerapparaat en een trimmer in één, met 3 verschillende trimmogelijkheden en een foliescheerhoofd. Hoofdontwerper Manfred Nitsch legt uit hoe de Styleshaver tot stand is gekomen.

 • Sik op straat

  sik op straat